Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην διαδικτυακή εκδήλωση που οργανώνει η Λέσχη μας σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Κυβερνοασφάλειας .

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ποιες είναι οι προκλήσεις κυβερνοασφάλειας που απασχολούν τα Ευρωπαϊκά Κράτη Μέλη και τις μεγάλες εταιρίες κρίσιμων υποδομών? Τι κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να τις αντιμετωπίσει και να βελτιώσει την κυβερνοασφάλεια και την ανθεκτικότητά τους? Ποιος είναι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Κυβερνοασφάλειας (ΕΝΙSΑ), που εδρεύει στην Ελλάδα, και τι ρόλο παίζει στην υλοποίηση τους?  Αυτά και ακόμα πιο σημαντικά ερωτήματα αλλά κυρίως απαντήσεις θα προσπαθήσει να δώσει η παρουσίαση του Δρ. Βαγγέλη Ουζούνη, προϊσταμένου ανάπτυξης και υλοποίησης πολιτικών του ΕΝΙSΑ.

Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Ο Dr. Ευάγγελος Ουζούνης, είναι διακεκριμένος επιστήμονας και επαγγελματίας, επικεφαλής της Μονάδας Policy Development and Implementation του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κυβερνοασφάλεια (ENISA). Η μονάδα του συμβουλεύει την Επιτροπή και τα κράτη μέλη για την εφαρμογή της Οδηγίας NIS, όπως καθώς και άλλες πρωτοβουλίες τομεακών πολιτικών (π.χ. DORA και Electricity Network CODE) και διευκολύνει την ανάπτυξη τομεακών πανευρωπαϊκών ανταλλαγών πληροφοριών (π.χ. Energy ISAC).

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα διαδικτυακά μέσω Zoom το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, ώρα 17:00′ και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Zoom Invitaton Link:

https://zoom.us/j/6219458543?pwd=VU00bytnV0xURWIvd3V2UW8zajJxdz09

Αφίσα εκδήλωσης

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *