Συνεργασία ΛΕΚΑ και ISC2

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην επόμενη εκδήλωση της Λέσχης μας στις 6/5/2023 και ώρα 17:00’ που θα πραγματοποιηθεί μέσω zoom. Αυτή την φορά θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε έναν κορυφαίο Security Professional & Speaker τον κο Λευτέρη Τζελεπή, CISO, Steelmet – Viohalco Companies ο οποίος θα μας μιλήσει με θέμα “The mind map of today’s security leader”.

Περίληψη ομιλίας

Αντλώντας από την μακροχρόνια εμπειρία του στον χώρο της Πληροφορικής και της Ασφάλειας συστημάτων, ο ομιλητής θα μοιραστεί μαζί μας θεωρητικές προσεγγίσεις, αλλά και πρακτικά παραδείγματα τα οποία θα φωτίσουν πτυχές της, της καθημερινής πρακτικής, των προκλήσεων και του ρόλου που επιτελεί ένας επιτυχημένος security leader σήμερα. Επίσης, θα  προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και     συμβουλές για μία επιτυχημένη καριέρα και πορεία στο χώρο του cybersecurity.

Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα ομιλητή

Ο Λευτέρης Τζελέπης διαθέτει παραπάνω από 20 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στην Πληροφορική και την Ασφάλεια Συστημάτων, κατέχοντας τα τελευταία 12 θέσεις Security Leader και ΙΤ Security Director.

Η εμπειρία του στο πεδίο σε συνδυασμό με πιστοποιήσεις όπως CISSP, CCSP, CPSP, CASP, Security+, PRINCE2 και ITIL, συντελούν στην ολοκληρωμένη αντίληψη των αναγκών και απαιτήσεων ενός σύγχρονου Επιχειρησιακού Πληροφοριακού Συστήματος, αλλά και στην αξιολόγηση και υλοποίηση των κατάλληλων τεχνολογιών ασφαλείας. Έχει ασχοληθεί ενεργά με την εκπαίδευση-εξειδίκευση ομάδων σε θέματα ασφάλειας τόσο σε εκπαιδευτικούς φορείς όσο και σε εταιρίες ιδιωτικού τομέα στα πλαίσια έργων IT και Security.

Το 2015 ανέλαβε τη δημιουργία της ομάδας Ασφάλειας ΙΤ του ΟΠΑΠ, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην ασφαλή υιοθέτηση τεχνολογιών cloud και στην ελαχιστοποίηση κινδύνων εξασφαλίζοντας κανονιστική συμμόρφωση με τις ρυθμιστικές αρχές. Ως IT-Security Director ηγήθηκε της στρατηγικής κυβερνοασφάλειας σε συνεργασία με τις υπόλοιπες εταιρίες του Sazka/Allwyn Group, ολοκληρώνοντας επιτυχώς 5 ετήσια roadmaps.

Τα τελευταία 4 χρόνια ήταν μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Chapter του (ISC)2, συμμετέχοντας ενεργά σε Συνέδρια Ασφάλειας Πληροφορικής με έμφαση στην ασφάλεια της σύγχρονης επιχείρησης.

Από το Δεκέμβριο του 2022 έχει αναλάβει το ρόλο CISO στη Steelmet, με στόχο τo σχεδιασμό και υλοποίηση της στρατηγικής Ασφάλειας των εταιριών Viohalco. Κύριοι στόχοι του είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή προγράμματος επιχειρησιακής συνέχειας, και η ευαισθητοποίηση των εργαζομένων ως προς την ασφάλεια πληροφοριών και γενικότερα την ασφαλή λειτουργία των πληροφοριακών και βιομηχανικών συστημάτων του οργανισμού.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *