Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην επόμενη διαδικτυακή εκδήλωση που οργανώνει η Λέσχη μας. Αυτή τη φορά έχουμε την τιμή να υποδεχθούμε ως ομιλητή τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Κυβερνοάμυνας του ΓΕΕΘΑ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Σκοπός της παρουσίασης θα είναι οι τεχνικές επίθεσης σε κινητά τηλέφωνα android και IOS. Θα παρουσιαστούν βασικές τεχνικές επιθέσεων. Στην συνέχεια κατανοώντας  την απειλή, θα παρουσιαστούν βασικά μέτρα ασφαλείας και η παρουσίαση θα ολοκληρωθεί με εργαλεία και τεχνικές εντοπισμού κυβερνοεπιθέσεων και ειδικότερα εντοπισμός μόλυνσης με τα ιομορφικά λογισμικά predator και pegasus με χρήση open source εργαλείων.

Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Ο Πλοίαρχος (Μ) Σ. Παπαγεωργίου ΠΝ υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ/Ε5 (Διεύθυνση Κυβερνοάμυνας) ως Διευθυντής. Είναι απόφοιτος της ΣΕΑΝ και της ΣΕΘΑ. Έχει εκπαιδευτεί στο εσωτερικό, απόφοιτος ΣΠΗ/Υ και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει λάβει μεταπτυχιακό στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Έχει σημαντική εμπειρία σε θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και στην κυβερνοάμυνα. Έχει λάβει πιστοποιήσεις GIAC (Global Information Assurance Certification) στα αντικείμενα, Incident Handling, Reversing Malware, Web Application Penetration Tester, Network Penetration Tester, Firewall Analysis και Forensics. Eίναι τακτικός ομιλητής σε θέματα κυβερνοάμυνας στη Σχολή Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ) και στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου ( ΑΔΙΣΠΟ). Διδάσκει στα Πανεπιστήμια Πειραιά και Δυτικής Αττικής, καθώς και στο σχολείο Κυβερνοάμυνας, windows penetration testing και windows forensics.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα διαδικτυακά μέσω Zoom το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 17:00′ και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Zoom Invitaton Link:

https://zoom.us/j/6219458543?pwd=VU00bytnV0xURWIvd3V2UW8zajJxdz09


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *