Η Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας, τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας (European Cybersecurity Challenge – ECSC) και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει στις πολύ υψηλές απαιτήσεις της διαγωνιστικής διαδικασίας, αντιμετωπίζοντας επάξια, τεχνολογικά πολύ προηγμένες χώρες.

Κύριος σκοπός μας μέσα από αυτή την πρωτοβουλία είναι να αναζητούμε νέα ταλέντα στο χώρο της κυβερνοασφάλειας, μέσω μιας σειράς απαιτητικών δοκιμασιών και προπονήσεων που ξεκινούν άμεσα μετά τη λήξη κάθε ετήσιας διοργάνωσης. Οι νέοι αυτοί αποτελούν το επιστημονικό δυναμικό του αύριο στον τομέα της κυβερνοασφάλειας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Μεγάλοι αρωγοί της ελληνικής προσπάθειας είναι το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά και οι χορηγοί μας, οι οποίοι υποστηρίζουν ενεργά την Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας, εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες για την επιτυχία της.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη συμμετοχή της στο European Cybersecurity Challenge 2022, που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη της Αυστρίας, το Νοέμβριο 2022, η εθνική αποστολή, επιζητώντας την εξωστρέφεια και την ανανέωσή της, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής, προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Αν θέλετε να ζήσετε και εσείς αυτή την εμπειρία και να γίνετε μέλος της Εθνικής αυτής προσπάθειας, δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής, επιλέγοντας ένα από τα ακόλουθα πεδία:

  1. Υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι στην Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας (ηλικίας από 15 – 25 ετών)
  2. Προπονητές
  3. Εκπαιδευτές – Μέντορες – Εθελοντές
  4. Χορηγοί
  5. Υποστηρικτές

Στείλτε σήμερα κιόλας το μήνυμα σας, είτε μέσω e-mail στο ecsc@unipi.gr, ή μέσω μηνύματος στα social media κανάλια της Εθνικής Ομάδας.

Πηγή: ecsc.gr


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *