Η Λέσχη Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προγραμματίζει την επόμενη ομιλία της στις 2 Απριλίου 2022 στις 12:00 μ.μ. με ομιλητή τον κ. Μενέλαο Κατσαντώνη και θέμα: “Σχεδιασμός CTFs ως εργαλεία μάθησης και κατάρτισης στην κυβερνοασφάλεια “.

Αναλυτικότερα η ομιλία θα περιέχει μία σύντομη ανασκόπηση των κατηγοριών σε παιχνίδια Capture the Flag, παρουσίαση των αδυναμιών/κενών τους και μία σύντομη παρουσίαση του Framework COFELET και του HackLearn που πρότεινε μαζί με το MSN Lab ως λύση που αξιοποιεί τα CtFs και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις αδυναμίες τους.

Λίγα λόγια για τον Ομιλητή μας:

Ο Μενέλαος Κατσαντώνης είναι εκπαιδευτικός και ερευνητής στο εργαστήριο Πολυμέσων, Ασφάλειας και Δικτύωσης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την εκπαίδευση στην κυβερνοασφάλεια, τα σοβαρά παιχνίδια, τις θεωρίες μάθησης και τη μοντελοποίηση στην κυβερνοασφάλεια. Είναι κάτοχος PhD στην Εκπαίδευση και Κατάρτιση στην Κυβερνοασφάλεια (ΠΑΜΑΚ), MSc στα Κατανεμημένα Συστήματα και Δίκτυα (Kent at Canterbury, UK) και BSc στην Επιστήμη της Πληροφορικής (Reading, UK). Ως εκπαιδευτικός έχει εργαστεί σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και σε διάφορα ινστιτούτα εκπαίδευσης και κατάρτισης ενηλίκων.

Zoom link https://zoom.us/j/91897684695


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *